De bästa 9 bästa apparna för veganer

Vegan app
Spread the love

Det är 2020 och våra telefoner har blivit inte bara en viktig verktyget för att få kontakt med vänner och familj, utan också en resurs laddad med användbara verktyg. Och för många nya veganer är det avgörande att ha en enkel mobilapp som kan hitta den närmaste veganrestaurangen. Men att hitta restauranger är bara början. Undrar du vad du ska göra till middag? Växtbaserade receptappar kan hjälpa. Vill du äta hälsosammare? Det finns en app för det också. Bryr dig om miljön? Även för det finns det miljöappar. Vi har sammanställt en lista över de bästa apparna för veganer eller människor som försöker äta mer vegansk mat:

Happy Cow

Den ursprungliga veganske resenärguiden, Happy Cows webbplats (och motsvarande app) har varit en ovärderlig resurs i åratal och är fortfarande ett av de bästa sätten att hitta vegansk mat runt om i världen (som täcker 183 länder), med användbar information om restauranger, marknader och mer.

Forks Over Knives

Denna måste-ha-recept-app kommer från tillverkarna av den kritikerrosade dokumentären Forks Over Knives, som beskriver hälsofördelarna med en växtbaserad diet, inklusive minskad risk och till och med vändning av många kroniska sjukdomar.

Vanilla Bean

Denna tvååriga mobilapp från Tyskland tog sig nyligen till USA och listar redan över 16 000 restauranger och kaféer över hela Amerika med fantastiska grönsaker. Du kan till och med filtrera för glutenfri eller rå!

Food Monster

Denna recept-app från folket på One Green Planet är helt gratis och har över 8000 veganer och allergivänliga recept, med nya recept läggs till dagligen!

Dr. Greger’s Daily Dozen

Medföljaren till Dr. Gregers banbrytande bok How Not to Die, den här appen listar de hälsosammaste maträtterna och hur många portioner vi ska försöka äta varje dag!

vegEMOJI

Denna app, designad av Lil B för Follow Your Heart, innehåller förtjusande emojis av vegansk mat, slogans och mer!

21-Day Vegan Kickstart

Denna fantastiska målplanerings-app från läkarkommittén för ansvarsfull medicin ger massor av fantastiska växtbaserade recept!

Yelp

Yelp-appen är bra när det gäller att lista de veganvänliga restaurangerna i ditt område. Ange bara platsen och voilà! Eftersom Yelp är en recensionssida kan du också se rekommendationer och ärlig feedback på restaurangens menyalternativ.

Meetup

Meetup är ett bra sätt att träffa nya människor, inklusive veganer! Leta efter en vegan-, vegetarisk- eller djurrättsträff i din stad. Om du inte hittar en, överväg att starta din egen – det är enkelt! Skaffa appen här.